fbpx

Βιολογικός Καθαρισμός Στρώματος & Καναπέ - Αντιμετώπιση Ακάρεων

 

Βιολογικός καθαρισμός στρώματος και καναπέ από τους επαγγελματίες της Biogeneralco, με έδρα την Κομοτηνή.

Τι είναι ο βιοκαθαρισμός και γιατί είναι απαραίτητος

Ο βιολογικός – οικολογικός καθαρισμός είναι το στεγνό καθάρισμα που γίνεται κυρίως σε καναπέδες, πολυθρόνες, στρώματα, υποστρώματα και μαξιλάρια, καθώς είναι αδύνατο να πλυθούν ή πλένονται σπανιότερα, συγκριτικά με τα λευκά είδη.

Ο βιοκαθαρισμός γίνεται με σκοπό την αντιμετώπιση και καταπολέμηση βλαβερών και αλλεργιογόνων μικροοργανισμών, ακάρεα και μύκητες για παράδειγμα, που αναπτύσσονται σε επιφάνειες όπως οι παραπάνω οι οποίες χρησιμοποιούνται καθημερινά.

Ο βιολογικός καθαρισμός των στρωμάτων και των καναπέδων ανά διαστήματα είναι απαραίτητος, καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρηθούν καλές συνθήκες υγιεινής σε έναν χώρο. Ακόμα, ελαχιστοποιείται η πιθανότητα ανάπτυξης αλλεργιών και πιθανών ασθενειών, και ιδιαίτερα σε χώρους με παιδιά, το ανοσοποιητικό των οποίων είναι πιο ευάλωτο, αποτελεί μια πολύ σημαντική διαδικασία.

Οι βιολογικοί καθαρισμοί πραγματοποιούνται σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Ειδικά σε χώρους όπου υπάρχει έντονη κινητικότητα και δραστηριότητα όπως ξενοδοχεία, παιδικοί σταθμοί και χώροι φροντίδας ηλικιωμένων, ο βιοκαθαρισμός είναι επιβεβλημένος.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Παρακολουθήστε το βίντεο με τα βήματα που ακολουθούμε στη διαδικασία του βιολογικού καθαρισμού.

Τα στάδια της διαδικασίας είναι τα εξής:

1. Ερχόμαστε στον χώρο σας

Καλέστε μας και κλείστε το ραντεβού σας. Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ερχόμαστε στον χώρο σας και η εργασία πραγματοποιείται επιτόπου.

2. Απολυμαίνουμε

Το επόμενο βήμα είναι η απολύμανση. Αρχικά, σε μισό τετραγωνικό μέτρο του στρώματος ή του καναπέ πραγματοποιείται έλεγχος της υγειονομικής κατάστασης, για ακάρεα και τα περιττώματά τους, μικρόβια και βακτήρια.

Στη συνέχεια, με τη χρήση λάμπας υψηλής ένταση UVC μειώνεται και απορρυπαίνεται το μικροβιακό φορτίο πριν ξεκινήσει ο βιοκαθαρισμός.

3. Βιοκαθαρίζουμε

Με το ειδικό σύστημα καθαρισμού, που παράγει παλμικές δονήσεις και απορροφά με εξαιρετική ισχύ, συλλέγεται πάνω από το 99% των ακάρεων και των περιττωμάτων τους, σκόνης και γύρης. Το σύστημα φέρει φίλτρο HEPA (High Efficiency Particulate Arrestor), σχεδιασμένο ώστε να συγκρατεί σωματίδια μεγαλύτερα των 0,3μm, τα οποία απορροφώνται και δεν επιστρέφουν στην ατμόσφαιρα.

4. Αφήνουμε τον χώρο καθαρό και έτοιμο για χρήση

Η διαδικασία του βιοκαθαρισμού διαρκεί περίπου 30 λεπτά ανάλογα με το μέγεθος του στρώματος ή του σαλονιού. Σημειώνεται πως χρειάζονται 10-15 λεπτά, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, για να στρωθεί ξανά το κρεβάτι ή να καλυφθεί οποιαδήποτε επιφάνεια έχει βιοκαθαριστεί.

Η ομάδα της Biogeneralco διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία στον τομέα του βιολογικού καθαρισμού. Είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, για να σας προσφέρει άμεσα υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, και να κάνει τους χώρους σας ξανά ασφαλείς και υγιεινούς.


 

Ενδεικτικός τιμοκατάλογος βιολογικών καθαρισμών

Ειδικές τιμές σε μεγάλες παραγγελίες, επαγγελματίες, φοιτητές και συνταξιούχους.

ΕΙΔΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΕΣ BIOGENERALCO (€/TMX) ΤΙΜΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΩΝ (€/TMX)
ΣΑΛΟΝΙ Η ΘΕΣΗ 8,00 7,00
ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΘΕΣΗΣ 4,00 3,50
ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ 9,50 7,50
ΣΤΡΩΜΑ ΜΟΝΟ 25,00 20,00
ΣΤΡΩΜΑ ΗΜΙΔΙΠΛΟ 30,00 25,00
ΣΤΡΩΜΑ ΔΙΠΛΟ 35,00 30,00
ΣΤΡΩΜΑ ΥΠΕΡΔΙΠΛΟ 45,00 40,00
ΣΤΡΩΜΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΟΥΝΙΑΣ 20,00 17,50
ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ 2,50 2,00

Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ

Καλέσε μας τώρα!