fbpx

Συντήρηση & Καθαρισμός Αποχέτευσης Από Τους Ειδικούς

 

Συντήρηση αποχέτευσης και καθαρισμός σωλήνων με τα πλέον σύγχρονα μέσα, από τους έμπειρους και καταρτισμένους επαγγελματίες της Biogeneralco, με έδρα την Κομοτηνή.

Γιατί χρειάζεται συντήρηση η αποχέτευση;

Οι αποχετεύσεις κατά κανόνα χρειάζονται τακτική συντήρηση, καθώς αποτελούν το σημείο όπου, για πολλούς λόγους, συσσωρεύονται στερεά υλικά όπως χαρτιά και υπολείμματα τροφών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην λειτουργούν φυσιολογικά και να φράζουν, δημιουργώντας δυσάρεστα και συχνά εξαιρετικά δαπανηρά προβλήματα. Ωστόσο, η πλειονότητα των ανθρώπων, δυστυχώς, συνηθίζει να ασχολείται με τον καθαρισμό των σωλήνων της αποχέτευσης αφού έχει δημιουργηθεί το πρόβλημα.

Οι αποχετεύσεις στην Κομοτηνή

Η Κομοτηνή βρίσκεται επί της ιζηματογενούς λεκάνης Ξάνθης-Κομοτηνής, με συνέπεια ολόκληρη η πόλη να είναι χτισμένη κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Κατά την κατασκευή του Βιολογικού Συστήματος Αποχέτευσης (στα κεντρικά φίλτρα του οποίου ήταν σχεδιασμένο να καταλήγουν οι ακαθαρσίες, τα λίπη και τα μικροαντικείμενα που πέφτουν στην αποχέτευση) παρουσιάστηκε το πρόβλημα της έλλειψης χώρου για τη σωστή κλίση των σωλήνων.

Για τον λόγο αυτό, χρειάστηκε να κατασκευαστούν ειδικά φίλτρα, οι λιποσυλλέκτες, για κάθε οικοδομικό κτίσμα, ώστε να κατακρατούνται όλα τα λίπη και μικροαντικείμενα. Τα φίλτρα, ανάλογα με τη χρήση κάθε ενός από αυτά, πρέπει να καθαρίζονται και να συντηρούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, με σκοπό την αποσυσσώρευση των στερεών αποβλήτων που συγκεντρώνονται εκεί.

Η Biogeneralco αναλαμβάνει την τακτική επίβλεψη των λιποσυλλεκτών, ούτως ώστε να διατηρούνται καθαροί και να αποφεύγονται τυχόν προβλήματα από τη μεγάλη συσσώρευση αποβλήτων.

υπηρεσίες Απόφραξης δωρεάν και απεντόμωση

Ποια είναι η διαδικασία της συντήρησης

1. Γίνετε συνδρομητές στη Biogeneralco

Η συνδρομή πραγματοποιείται με την υπογραφή ενός ιδιωτικού συμφωνητικού με τον διαχειριστή της οικοδομής, στο οποίο αναγράφεται ότι η Biogeneralco αναλαμβάνει πλήρως τη συντήρηση της αποχέτευσης και πως για οποιαδήποτε βλάβη προκύψει ή αν χρειαστεί απόφραξη των σωλήνων η ευθύνη είναι της εταιρείας. Το αντίτιμο για την παροχή αυτών των εργασιών είναι μία μικρή χρέωση στα κοινόχρηστα της οικοδομής.

2. Επίσκεψη για τη συντήρηση

H Biogeneralco σε ορισμένο χρόνο επισκέπτεται τις οικοδομές και πραγματοποιεί τις καθορισμένες εργασίες καθαρισμού και συντήρησης των αποχετεύσεων. Ο διαχειριστής της πολυκατοικίας ενημερώνεται πάντα εγκαίρως για την επικείμενη επίσκεψη της ομάδας μας στον χώρο. Επιπλέον, μετά το πέρας των εργασιών τοποθετείται στον πίνακα ανακοινώσεων της οικοδομής το δελτίο συντήρησης της αποχέτευσης με την ημερομηνία και την ώρα, προκειμένου να είναι ενήμεροι όλοι οι ένοικοι.

Με τη συνδρομή σας στην εταιρεία μας, σας παρέχουμε επίσης και απεντόμωσηψεκασμό στο φρεάτιο της οικοδομής. Η συγκεκριμένη διαδικασία πραγματοποιείται για την αντιμετώπιση της μαύρης κατσαρίδας και γίνεται κάθε άνοιξη και φθινόπωρο.

Επιπλέον υπηρεσίες που παρέχονται με τη συνδρομή

Η συνδρομή που πληρώνει στα κοινόχρηστα ο ένοικος – συνδρομητής της οικοδομής παρέχει μία σειρά από υπηρεσίες, σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές. Δείτε αναλυτικά:

Η Biogeneralco βρίσκεται στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο, για να σας προσφέρει υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης των αποχετεύσεών σας . Επικοινωνήστε μαζί μας, επωφεληθείτε από την εμπειρία ετών και την τεχνογνωσία της ομάδας μας, καθώς και από τα προνόμια και τις προσιτές τιμές των υπηρεσιών μας. Διατηρήστε τις αποχετεύσεις των οικιακών και επαγγελματικών σας χώρων καθαρές και υγιεινές.

ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΩΝ

ΕΙΔΟΣ / ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΙΜΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΩΝ SILVER
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ -50% (ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ)
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΦΥΛΑΞΗ ΧΑΛΙΩΝ -15% (ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ)
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ & ΣΑΛΟΝΙΩΝ -30% (ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ)
ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΠΛΥΣΙΜΟ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ & ΣΑΛΟΝΙΩΝ -30% (ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ)
ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ -50% (ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ)
ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ 5 €
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ-ΜΠΑΝΙΟΥ ΑΠΟ 10 €

 

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ

ΑΡ.ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ/ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΤΙΜΗ SILVER ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ
ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 2 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ 64 € / ΕΤΟΣ
ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 5 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ 77 € / ΕΤΟΣ
ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 7 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ 1,45 € / ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ / ΜΗΝΑ
8 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ 1,37 € / ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ / ΜΗΝΑ
9 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ 1,29 € / ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ / ΜΗΝΑ
10 ΚΑΙ ΑΝΩ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ 1,20 € / ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ / ΜΗΝΑ

Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ

Καλέστε μας για να πάρετε προσφορά και για την PREMIUM ΣΥΝΔΡΟΜΗ.

Συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα σας καλέσουμε εμείς το συντομότερο δυνατόν.

 

 

Καλέσε μας τώρα!