Η Biogeneralco αναλαμβάνει το επι τόπου πλύσιμο στρωμάτων και σαλονιών για την απομάκρυνση λεκέδων και αποχρωματισμού λόγω του χρόνου.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι για την εργασία αυτή απαιτείται να πραγματοποιηθεί πρώτα βιολογικός καθαρισμός, προκειμένου να απομακρυνθούν σκόνες, ακάραια και μικροοργανισμοί , και έπειτα να πραγματοποιηθεί το επιφανειακό πλύσιμο του υφάσματος του στρώματος ή του καναπέ για να αφαιρεθούν λεκέδες και υπολείμματα λεκέδων.

1. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ
Με ένα τηλέφωνο ερχόμαστε στον χώρο σας με ραντεβού και η εργασία πραγματοποιείται επι τόπου στον χώρο σας.

2. ΑΠΟΛΥΜΑΙΝΟΥΜΕ
Με τη χρήση λαμπτήρα ακτινοβολίας UV-C, μειώνουμε & απορρυπαίνουμε το μικροβιακό φορτίο πριν τον βιοκαθαρισμό.

3. ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ
• Με τη χρήση ειδικού συστήματος καθαρισμού, το οποίο παράγει παλμικές δονήσεις και απορροφά με εξαιρετική ισχύ, συλλέγονται πάνω από το 99% των ακάρεων, των περιττωμάτων τους, σκόνη και γύρη.
• Το σύστημα φέρει φίλτρο HEPA (High Efficiency Particulate Arrestor), το οποίο είναι σχεδιασμένο ώστε να συγκρατεί σωματίδια μεγαλύτερα των 0,3μm. Με τον τρόπο αυτό τα σωματίδια που απορροφώνται και δεν επιστρέφουν στην ατμόσφαιρα.

4. ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΛΕΚΕΔΕΣ & ΥΠΟΛΛΕΙΜΑΤΑ
Ο καθαρισμός πραγματοποιείται με ειδικό μηχάνημα εντατικής αναρρόφησης. Με αυτήν την μέθοδο καθαρισμού απομακρύνεται πάνω από το 90% των λεκέδων και επιτυγχάνεται απορρύπανση, αναζωογόνηση, μείωση των ρυπογόνων μικροβιακών φορτίων όπως βακτηρίδια και μύκητες.

5. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ
Η διαδικασία του βιοκαθαρισμού-πλυσίματος διαρκεί περίπου 1 ώρα ανάλογα με το μέγεθος του στρώματος ή του σαλονιού. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στρώσετε το κρεβάτι σας 10-15 λεπτά έπειτα από την ολοκλήρωση του καθαρισμού.

 


 

Ενδεικτικός τιμοκατάλογος βιολογικού & επι τόπου πλυσίματος

Ειδικές τιμές σε μεγάλες παραγγελίες, επαγγελματίες, φοιτητές και συνταξιούχους.

ΕΙΔΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΤΙΜΕΣ BIOGENERALCO (€/TΕMΑXΙΟ)ΤΙΜΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΩΝ (€/TΕMΑXΙΟ)
ΣΑΛΟΝΙ Η ΘΕΣΗ34,9525,50
ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΘΕΣΗΣ17,9513,00
ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ39,9532,00
ΣΤΡΩΜΑ ΜΟΝΟ54,9540,50
ΣΤΡΩΜΑ ΗΜΙΔΙΠΛΟ64,9547,40
ΣΤΡΩΜΑ ΔΙΠΛΟ74,9554,70
ΣΤΡΩΜΑ ΥΠΕΡΔΙΠΛΟ94,9576,00
ΣΤΡΩΜΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΟΥΝΙΑΣ35,9526,40
ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ17,5013,00

Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ