fbpx
 

Καθαρισμός, Πλύσιμο & Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμό - Πλύσιμο & Αποθήκευση Χαλιών

 

Καθαρισμός, πλύσιμο και φύλαξη χαλιών με έδρα την Κομοτηνή στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Για οποιονδήποτε τύπο χαλιών, χειροποίητα ή μηχανής, απευθυνθείτε στη Biogeneralco 24 ώρες το 24ωρο και θα έχετε άμεση εξυπηρέτηση.

Οι καθαρισμοί των χαλιών του σπιτιού και του επαγγελματικού χώρου σας, γίνονται από την έμπειρη και καταρτισμένη ομάδα μας, με τη χρήση εξειδικευμένης τεχνολογίας. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει, ακόμα, τη φύλαξη των μάλλινων, ψάθινων και όλων των χαλιών, με απόλυτη ασφάλεια και στις καλύτερες συνθήκες. Τέλος, μπορείτε να απευθύνεστε στην Biogeneralco αν χρειάζεστε επιδιόρθωση χαλιών και οι εξειδικευμένοι τεχνίτες μας θα αναλάβουν να σας τα παραδώσουν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Παραλαβή και παράδοση στον χώρο σας

Κλείστε ραντεβού μαζί μας για την άμεση παραλαβή του χαλιού ή της μοκέτας από τον χώρο σας. Η παράδοση γίνεται με μηδενικό κόστος ενώ, με το μοναδικό barcode που θα αναγράφεται στην ετικέτα των χαλιών σας, ενημερώνεται αυτόματα το σύστημα και αποφεύγεται η πιθανότητα λάθους ή οποιουδήποτε μπερδέματος με άλλα χαλιά.

Σε συνεργασία με την ART CLEAN AEBEE τα χαλιά σας στέλνονται με ασφάλεια στο εργοστάσιό της όπου, ανάλογα με την ποιότητα και το μέγεθός τους, ακολουθείται η απαραίτητη διαδικασία βιοκαθαρισμού και πλυσίματος.

Τίναγμα και βιολογικός καθαρισμός χαλιών

Η διαδικασία του τινάγματος πραγματοποιείται με σκοπό να απομακρυνθούν όλα τα υπολείμματα σκουπιδιών και σκόνης, ακόμα και από πιο ευαίσθητα χαλιά, όπου χρησιμοποιείται ένα πλήρως αποτελεσματικό ειδικό μηχάνημα.

Στο πρώτο στάδιο χρησιμοποιεί δονήσεις (και όχι χτυπήματα), ενώ στο δεύτερο στάδιο περνάει το χαλί μέσα από δυνατές σκούπες νανοτεχνολογίας, ώστε να απομακρυνθούν ακάρεα, σκόνη και όλα τα ρυπογόνα μικροβιακά φορτία που έχουν εισχωρήσει βαθιά στο πέλος του χαλιού.

Πλύσιμο

Τα χαλιά πλένονται στο σύστημα πλυσίματος - ξεβγάλματος - χτενίσματος χαλιών και μοκετών (wash & dry), με καινοτόμες μεθόδους που εξασφαλίζουν έναν ασφαλή υγρό καθαρισμό υψηλής ποιότητας, που σέβεται και τα πιο ευαίσθητα χαλιά. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την εξουδετέρωση καταλοίπων και λεκέδων είναι απολύτως φιλικά προς το περιβάλλον.

Αφαίρεση υγρασίας

Η αφαίρεση της υγρασίας από το χαλί γίνεται μέσω ενός ειδικά μελετημένου φυγοκεντρικού συστήματος με αυτόματες επιλογές ρύθμισης για αφαίρεση του 90% του νερού με ασφάλεια. Δεν δημιουργείται πρόβλημα στο στημόνι του χαλιού, ακόμα και αν φτάνει τα 4,5 μέτρα πλάτος.

Στέγνωμα

Η διαδικασία του στεγνώματος πραγματοποιείται μέσα στο εργοστάσιο όπου τα χαλιά τοποθετούνται σε μεταλλικές ράβδους, καθαρά και χωρίς σημάδια, κάτω από ειδικά διαμορφωμένους στεγασμένους χώρους. Φυλάσσονται προστατευμένα από τον ήλιο και γίνεται εισαγωγή αέρα από ειδικά φίλτρα ώστε να κατακρατούνται σκόνες και ρύποι.

Συσκευασία

Τα χαλιά συσκευάζονται με τη βοήθεια του Multi System Machine, που περιλαμβάνει ένα αυτόματο ηλεκτρονικό μέτρημα διαστάσεων. Μέσω του συστήματος αυτού, το χαλί σκουπίζεται, χτενίζεται και απολυμαίνεται με λάμπες UVC και, επίσης, φινίρεται και διατηρείται προστατευμένο από χνούδια, τσαλακώματα - τσακίσματα, για να είναι εύκολη και ασφαλής η αποθήκευση.

Φύλαξη

Η αποθήκευση των χαλιών, χειροποίητων και μηχανής, γίνεται σε επαγγελματικά διαμορφωμένους αποθηκευτικούς χώρους για την ασφάλεια και υγιεινή των χαλιών μακριά από κινδύνους και υγρασία.

Βιολογικό καθαρισμό-Πλύσιμο & Φύλαξη των χαλιών

Μάθετε περισσότερα για τη διαδικασία καθαρισμού και αποθήκευσης.

Η άψογη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών μας αποτελούν τη βασική προτεραιότητα όλων των επαγγελματιών της Biogeneralco. Επικοινωνήστε μαζί μας, ενημερωθείτε για την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει, το πόσο κοστίζει ή το αν βρίσκεται σε προσφορά, διατηρήστε τα χαλιά σας σαν καινούρια και προστατεύστε τους χώρους σας από επικίνδυνους μικροοργανισμούς.


 

Ενδεικτικός τιμοκατάλογος

Ειδικές τιμές σε μεγάλες παραγγελίες, επαγγελματίες, φοιτητές και συνταξιούχους.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΛΥΣΙΜΟ
ΠΟΙΟΤΗΤΕΣ ΧΑΛΙΩΝ ΤΙΜΕΣ BIOGENERALCO (€ / m2) ΤΙΜΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΩΝ (€ / m2)
ΜΕ ΦΥΛΑΞΗ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΑΞΗ ΜΕ ΦΥΛΑΞΗ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΑΞΗ
ΜΗΧΑΝΗΣ 4,90 4,50 4,50 4,10
ΜΟΚΕΤΑ 4,80 4,30 4,40 4,00
ΜΗΧΑΝΗΣ ΠΕΝΙΕ 5,90 5,30 5,40 4,90
ΨΑΘΑ 5,70 5,10 5,10 4,60
ΤΥΠΟΥ ΧΕΙΡΟΣ 6,90 6,20 6,20 5,60
ΧΕΙΡΟΣ 7,90 € 7,10 7,10 6,40
ΜΟΝΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
ΜΗΧΑΝΗΣ 3,90 3,50 3,50 3,10
ΧΕΙΡΟΣ 4,90 4,50 4,50 4,10

Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ

 

Καλέσε μας τώρα!