Οι άνθρωποι μας

ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ – ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
Είναι ο ιδρυτής της εταιρίας BioGeneralco. Από το 1998, αυτοδημιούργητος κατάφερε να εξελίξει ταχέως μια επιχείρηση με καινοτόμα τμήματα εξειδικευμένων υπηρεσιών με προτεραιότητα τον άνθρωπο. Η εταιρία δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στην επαγγελματική διαχείριση του Green and Clean Services.
Στόχος και όραμα του, η βελτίωση συνεχώς της εταιρίας σε όλους τους τομείς λειτουργίας της προς όφελος των πελατών της , καθώς και η Παροχή Υπηρεσιών Υψηλού Επιπέδου. Είναι παντρεμένος με την κα Γκούμα Αγγελική και έχουν τέσσερα αξιόλογα παιδιά. Τον Θανάση, την Γεωργία, την Χριστίνα και τον Μάριο.

ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ( Τ.ΓΕΩΠΟΝΟΣ)
Είναι η κόρη του Μιχαλακόπουλου Παντελή. Σπούδασε στην Θεσσαλονική στην σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων με σκοπό να διεκδικήσει επάξια την θέση της στην οικογενειακή επιχείρηση.
Εργάζεται στην επιχείρηση ως γεωπόνος και κύριο καθήκον της είναι να παρακολουθεί και να ελέγχει την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται από την επιχείρηση. Εγκρίνει τα σκευάσματα και κατευθύνει το προσωπικό για τις διάφορες μεθόδους που πρέπει πραγματοποιηθούν σε κάθε εφαρμογή απεντόμωσης-απολύμανσης-μυοκτονίας.

ΟΣΕΠΑΣΒΙΛΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
Είναι ο πιο πιστός υπάλληλος της εταιρείας. Από το 2003 ο Γεώργιος εργάζεται στην εταιρεία Biogeneralco και έχει αποκτήσει ανεκτίμητη εμπειρία και τεχνογνωσία στην παροχή όλων των υπηρεσιών.
Πρόκειται πλέον για ένα μέλος της οικογένειας Biogeneralco που μετέχει στην λήψη σημαντικών αποφάσεων και κινήσεων της εταιρείας. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ ΤΣΑΟΥΣ ΜΟΥΡΑΤ – ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ
Πρόκειται για το νεότερο μέλος της ομάδας της Biogeneralco. Έχει μεγάλη προϋπηρεσία και τεχνογνωσία στις υδραυλικές εφαρμογές και συντήρηση βιολογικών συστημάτων αποχετευτικών χώρων. Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί.