Βιολογικός καθαρισμός, πλύσιμο και φύλαξη χαλιών

Αναλαμβάνουμε τον βιολογικό καθαρισμό και πλύσιμο κάθε ποιότητας χαλιού. Παραλαβή – παράδοση κατ’ οίκον & δωρεάν φύλαξη.

Βιολογικός καθαρισμός & πλύσιμο σαλονιών και στρωμάτων

Αναλαμβάνουμε τον βιολογικό καθαρισμό και πλύσιμο κάθε υφασμάτινης επιφάνειας. Απομακρύνουμε σκόνες, ακάρεα, μικρόβια αλλά και λεκέδες.

Συντήρηση – Απόφραξη Αποχετεύσεων

Αναλαμβάνουμε την συντήρηση της αποχέτευσης και την απόφραξη σωληνώσεων με μηχανήματα πιέσεως νερού – αέρα τελευταίας τεχνολογίας.

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες

Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση εντόμων, ποντικών και ιών με άοσμα, ακίνδυνα, μη τοξικά φάρμακα.

1. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Με ένα τηλέφωνο στο 25310 36663 24 ώρες το εικοσιτετράωρο ερχόμαστε στον χώρο σας για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με άψογο σέρβις και αξεπέραστη τεχνογνωσία.

2. ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ

Χρησιμοποιούμε τις πιο οικολογικές και ακίνδυνες επιλογές στις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, τηρώντας πάντα τις πιο αυστηρές προδιαγραφές πολιτικής ποιότητας σύμφωνα με την πιστοποίηση ISO 9001:2008.

3. ΜΕΝΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ

Ολοκληρώνουμε τις εργασίες μας στον συμφωνημένο χρόνο και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, αφήνοντας πάντα τον χώρο σας πεντακάθαρο και έτοιμο για χρήση.

Ποιοί είμαστε

Η εταιρεία Biogeneralco του Μιχαλακόπουλου Παντελή και δραστηριοποιείται κυρίως στον νομό Ροδόπης παρέχοντας υπηρεσίες με άψογο επαγγελματισμό και συνέπεια.
Είναι μια ταχέως εξελισσόμενη επιχείρηση με άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό.
Η Biogeneralco παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες:

 • – Βιολογικού Καθαρισμού, Πλυσίματος και Φύλαξης χαλιών,
 • – Βιολογικού Καθαρισμού και Επί Τόπου Πλυσίματος Σαλονιών – Στρωμάτων,
 • – Απολύμανσης – Απεντόμωσης – Μυοκτονίας,
 • – Απόφραξης και Συντήρησης αποχετεύσεων καθώς και
 • – Υδραυλικές μικροεπισκευές

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Οι άνθρωποι μας

ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ – ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
Είναι ο ιδρυτής της εταιρίας BioGeneralco. Από το 1998, αυτοδημιούργητος κατάφερε να εξελίξει ταχέως μια επιχείρηση με καινοτόμα τμήματα εξειδικευμένων υπηρεσιών με προτεραιότητα τον άνθρωπο. Η εταιρία δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στην επαγγελματική διαχείριση του Green and Clean Services.
Στόχος και όραμα του, η βελτίωση συνεχώς της εταιρίας σε όλους τους τομείς λειτουργίας της προς όφελος των πελατών της , καθώς και η Παροχή Υπηρεσιών Υψηλού Επιπέδου. Είναι παντρεμένος με την κα Γκούμα Αγγελική και έχουν τέσσερα αξιόλογα παιδιά. Τον Θανάση, την Γεωργία, την Χριστίνα και τον Μάριο.

ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ( Τ.ΓΕΩΠΟΝΟΣ)
Είναι η κόρη του Μιχαλακόπουλου Παντελή. Σπούδασε στην Θεσσαλονική στην σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων με σκοπό να διεκδικήσει επάξια την θέση της στην οικογενειακή επιχείρηση.
Εργάζεται στην επιχείρηση ως γεωπόνος και κύριο καθήκον της είναι να παρακολουθεί και να ελέγχει την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται από την επιχείρηση. Εγκρίνει τα σκευάσματα και κατευθύνει το προσωπικό για τις διάφορες μεθόδους που πρέπει πραγματοποιηθούν σε κάθε εφαρμογή απεντόμωσης-απολύμανσης-μυοκτονίας.

ΟΣΕΠΑΣΒΙΛΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
Είναι ο πιο πιστός υπάλληλος της εταιρείας. Από το 2003 ο Γεώργιος εργάζεται στην εταιρεία Biogeneralco και έχει αποκτήσει ανεκτίμητη εμπειρία και τεχνογνωσία στην παροχή όλων των υπηρεσιών.
Πρόκειται πλέον για ένα μέλος της οικογένειας Biogeneralco που μετέχει στην λήψη σημαντικών αποφάσεων και κινήσεων της εταιρείας. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ ΤΣΑΟΥΣ ΜΟΥΡΑΤ – ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ
Πρόκειται για το νεότερο μέλος της ομάδας της Biogeneralco. Έχει μεγάλη προϋπηρεσία και τεχνογνωσία στις υδραυλικές εφαρμογές και συντήρηση βιολογικών συστημάτων αποχετευτικών χώρων. Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί.

Πολιτική ποιότητας

Η BioGeneralco με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα την άρτια επιστημονική κατάρτιση των στελεχών της και την πελατοκεντρική φιλοσοφία της, δεσμεύεται να βελτιώνει συνεχώς το σύνολο των διεργασιών της, ώστε να αποτελεί πάντα τον ιδανικό συνεργάτη των πελατών της.
Στο πλαίσιο αυτό και με απώτερο σκοπό τη μέγιστη δυνατή ικανοποίηση των πελατών της η BioGeneralco δεσμεύεται να:
• Παρακολουθεί και τηρεί τη νομοθεσία που άπτεται των δραστηριοτήτων της.

• Βελτιώνεται συνεχώς σε όλους τους τομείς λειτουργίας της προς όφελος των πελατών της.

• Προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, των οποίων την ποιότητα βελτιώνει συνεχώς.

• Εστιάζει στην ικανοποίηση των πελατών της και να ανταποκρίνεται άμεσα στα αιτήματα και ερωτήματά τους.

• Εντοπίζει άμεσα τυχόν μη συμμορφώσεις, ποιοτικές αποκλίσεις και παραπόνα πελατών και να δρομολογεί άμεσα διορθωτικές και προληπτικές ενέργειες..

Η πολιτική της BioGeneralco για την ποιότητα εφαρμόζεται σε όλα τα επίπεδα οργάνωσής της και αποτελεί ζωντανή και συνεχώς εξελισσόμενη δέσμευση, κατάλληλη κάθε στιγμή για τις τρέχουσες δραστηριότητες και ανάγκες της επιχείρησης και των πελατών της.

Εγγύηση και πιστοποιητικά εργασιών

Πιστοποιητικό Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας της Εταιρίας

Γραπτή Εγγύηση της BioGeneralco
Όλες μας οι εργασίες συνοδεύονται με τη Γραπτή Εγγύηση της BioGeneralco. Η BioGeneralco συνάπτει με όλους τους πελάτες της Ιδιωτικό Συμφωνητικό. Όλες οι εργασίες της BioGeneralco πιστοποιούνται με ειδικό Πιστοποιητικό Εργασιών βάσει νομοθετικών απαιτήσεων και κανονισμών.

Αναλαμβάνουμε

Καθαρισμός, πλύσιμο και φύλαξη χαλιών

Η BioGeneralco μπορεί να προσφέρει άψογο και βαθύ καθαρισμό σε κάθε τύπο χαλιού. Σεβόμαστε την περιουσία του πελάτη μας, γι’ αυτό χρησιμοποιούμε ασφαλή υλικά με εξειδικευμένη τεχνολογία και τεχνογνωσία για τον καθαρισμό και την φύλαξη των χαλιών σας. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣΤηλεφωνείτε και χωρίς καμία χρέωση παραλαμβάνουμε τα χαλιά-μοκέτες από τον χώρο σας, […]

Βιοκαθαρισμοί σε σαλόνια & στρώματα

Η BioGeneralco αναλαμβάνει τον βιολογικό και οικολογικό καθαρισμό στρωμάτων, υποστρωμάτων, μαξιλαριών και σαλονιών. Πρόκειται για έναν στεγνό καθαρισμό που περιλαμβάνει την καταπολέμηση των μικροβίων, αλλεργιογόνων μικροοργανισμών και των ακάρεων και αφορά μια σειρά διεργασιών. Είναι σημαντικό να έχουμε ξεκούραστο ύπνο σε καθαρά στρώματα και γενικότερα να διατηρούμε καλές συνθήκες υγιεινής στο σπίτι, ώστε να ελαχιστοποιούμε […]

Απόφραξη αποχετεύσεων

Η εταιρεία BioGeneralco με ένα σύγχρονο αποφρακτικό εξοπλισμό μηχανημάτων (ηλεκτροκίνητα μηχανήματα, χειροκίνητα μηχανήματα, μηχανήματα πιέσεως νερού και αέρος) και έμπειρο τεχνικό προσωπικό είναι σε θέση να αναλάβει τις κάτωθι εργασίες απόφραξη, συντήρηση και καθαρισμό αποχετεύσεων στις πιο χαμηλές τιμές και με γραπτή εγγύηση εργασιών. Τιμοκατάλογος εργασιών   Κόστος Ειδικά για τους συνδρομητές Αποφράξεις     […]

Απολυμάνσεις

Η Biogeneralco αναλαμβάνει την απολύμανση χώρων και αντικειμένων για την εξουδετέρωση ιών, βακτηριδίων, μυκήτων και παθογόνων μικροοργανισμών όπως λεπτοσπείρωση και κορονοϊών όπως ο COVID-19. Μια απολύμανση επιβάλλεται μετά την επιδρομή τρωκτικών , όπου μεταφέρουν μικρόβια και ειδικά για την εξυγίανση μολυσματικών χώρων από τον κορονοϊό SARS COVID 19. 1. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ […]

Απεντομώσεις

Μιλώντας για απεντόμωση εννοούμε τον έλεγχο και την καταπολέμηση όλων των εντόμων που δημιουργούν προβλήματα και εστίες μόλυνσης σε κτήρια και η παρουσία τους εγκυμονεί κινδύνους για το προσωπικό τους επισκέπτες αλλά και το περιβάλλον. Οι εφαρμογές απεντόμωσης της Biogeneralco έχουν επεκταθεί και περιλαμβάνουν πλέον ολοκληρωμένα προγράμματα διαχείρισης υγιεινής και για βιομηχανίες τροφίμων και ποτών […]

Μυοκτονίες

ΤΡΩΚΤΙΚΑ Κύρια χαρακτηριστικά Τρωκτικά όπως τα ποντίκια βρίσκονται σε υπόγεια, αποθήκες, φρεάτια, τούνελ, κήπους και αγρούς. Πέρα από το γεγονός ότι είναι φορείς ασθενειών επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία, τα ποντίκια μπορεί να προκαλέσουν καταστροφές σε αντικείμενα και ηλεκτρικά καλώδια αυξάνοντας τον κίνδυνο για βραχυκυκλώματα και φωτιές. Είναι δραστήρια κατά τη διάρκεια της νύχτας και […]

ΤΙΜΕΣ

Γίνετε συνδρομητής μας για να έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο και να απολαμβάνετε τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

 

Τιμοκατάλογος BioGeneralco

 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΥΤΕΥΣΗΣ: 30€ - 50€
 • ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ: 35€ - 45€
 • ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ: 35€
 • ΠΛΥΣΙΜΟ ΧΑΛΙΩΝ: ΑΠΟ 4,90€/m2
 • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ: 25€
 • ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΛΙΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗ: 20€
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ/ΝΙΠΤΗΡΑ: 30-50€

ΑΠΟ 1,5€ / ΜΗΝΑ

ΣΥΝΔΡΟΜΗ SILVER

 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΥΤΕΥΣΗΣ: ΔΩΡΕΑΝ
 • ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ: 20€
 • ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ: 20€
 • ΠΛΥΣΙΜΟ ΧΑΛΙΩΝ: ΑΠΟ 3,50€/m2
 • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ: ΔΩΡΕΑΝ
 • ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΛΙΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗ: ΔΩΡΕΑΝ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ/ΝΙΠΤΗΡΑ: 5-10€

ΑΠΟ 20 € / ΜΗΝΑ

ΣΥΝΔΡΟΜΗ PREMIUM

 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΥΤΕΥΣΗΣ: ΔΩΡΕΑΝ
 • ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ: ΔΩΡΕΑΝ 1 ΣΤΡΩΜΑ/ΧΡΟΝΟ
 • ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ: ΔΩΡΕΑΝ 1 ΕΦΑΡΜΟΓΗ/ΧΡΟΝΟ
 • ΠΛΥΣΙΜΟ ΧΑΛΙΩΝ: ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 10 m2
 • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ: ΔΩΡΕΑΝ
 • ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΛΙΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗ: ΔΩΡΕΑΝ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ/ΝΙΠΤΗΡΑ: ΔΩΡΕΑΝ

Συχνές Ερωτήσεις και Απαντήσεις

Όχι. Η επιχείρηση που ασχολείται με απολυμάνσεις, μυοκτονίες και απεντομώσεις είναι υποχρεωμένη να έχει υπεύθυνο επιστήμονα και να της έχει χορηγηθεί «Άδεια καταπολέμησης εντόμων και τρωκτικών σε κατοικημένους χώρους». Η άδεια έχει ισχύ για 5 χρόνια και μπορεί να ανανεωθεί εφόσον εξακολουθούν να ισχύουν οι προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες χορηγήθηκε.

Ο υπεύθυνος επιστήμονας μπορεί να είναι:
Γεωπόνος, Χημικός, Χημ. Μηχανικός, Ιατρός, Κτηνίατρος, Φαρμακοποιός, Τεχν. Γεωπονίας (Φυτ. Παραγωγής, Ανθοκομίας και θερμοκηπιακών καλλιεργειών), Τεχν. Επόπτης Δημ. Υγείας.

Η αρμόδια αρχή για την έκδοσή της άδειας, είναι η Δ/νση Προστασίας Φυτών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας για το πόσο συχνά πρέπει να γίνεται μία απεντόμωση. Ουσιαστικά εξαρτάται από την εποχή του χρόνου και από το πόσο επιβαρυμένος είναι ο χώρος. Τα έντομα παρουσιάζουν μέγιστη δραστηριότητα από την άνοιξη μέχρι το φθινόπωρο, αν όμως υπάρχει ήπιος Χειμώνας, τα έντομα θα παραμείνουν δραστήρια για μεγαλύτερη χρονική περίοδο.

Είναι αποδεδειγμένο πως χρειάζεται τουλάχιστον δυο φορές το χρόνο να γίνεται απεντόμωση, για να διατηρείται ο πληθυσμός των εντόμων σε χαμηλά επίπεδα. Αυτό όμως δεν είναι κανόνας, καθώς υπάρχουν πολλές περιπτώσεις στις οποίες απαιτείται να γίνουν περισσότερες εφαρμογές το χρόνο, ιδιαίτερα όταν έχει μεσολαβήσει μεγάλο χρονικό διάστημα.

Όλα τα βιοκτόνα που χρησιμοποιούνται πρέπει να είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων για χρήση σε κατοικημένους χώρους.

Η εταιρεία BioGeneralco ακολουθεί μεθόδους σύγχρονης καταπολέμησης εντόμων δημόσιας υγείας και τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται έχουν νέες δραστικές ουσίες. Τα εντομοκτόνα έχουν πολύ χαμηλή τοξικότητα για τα θηλαστικά (σχεδόν ατοξικά), είναι ακίνδυνα για τους κατοίκους – εργαζόμενους, άοσμα και στερούνται διαλύτη επομένως δε λεκιάζουν και δε διαβρώνουν τις επιφάνειες.

Εντούτοις, θα πρέπει πάντα να έχουμε υπόψη μας ότι τα σκευάσματα όσο ακίνδυνα και να είναι, θα πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε με τη δέουσα προσοχή. Πάντα να υπακούμε στις υποδείξεις – οδηγίες του υπεύθυνου επιστήμονα.

Ναι. Τα εντομοκτόνα που χρησιμοποιούνται από την εταιρεία μας έχουν νέες δραστικές ουσίες, οι οποίες διασπώνται στο περιβάλλον. Έχουν διπλή ή και τριπλή δράση και αποτελεσματικότητα σε όλους τους τύπους των επιφανειών ακόμη και στις πορώδεις και ταχύτατη εντομοτοξική δράση. Ακόμα, παρέχουν πλήρες φάσμα δράσης, αντικαθιστώντας τις πολλαπλές εφαρμογές διαφορετικών σκευασμάτων. Δηλαδή, με τις νέες δραστικές ουσίες χρησιμοποιούμε μικρότερες ποσότητες φαρμάκων.
Με την εφαρμογή από εξειδικευμένο συνεργείο, χρησιμοποιείται μόνο η κατάλληλη ποσότητα του φαρμάκου στα σημεία που είναι απαραίτητο.

Τα περισσότερα εντομοκτόνα, άλλα λιγότερο άλλα περισσότερο, διαλύονται στο νερό. Προτείνεται λοιπόν να προσέχουμε την πρώτη εβδομάδα μετά την εφαρμογή και να μην ξεπλένουμε τις ψεκασμένες επιφάνειες. Είναι σημαντικό να ξέρουμε πως τα βιοκτόνα σκευάσματα μπορούν να διατηρήσουν την εντομοτοξική τους δράση για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Δηλαδή όσο περισσότερο καιρό παραμένουν στις επιφάνειες, τόσο το καλύτερο.

Η Ομάδα Μας

Παντελής Μιχαλακόπουλος

Γενικός Διευθυντής

Χριστίνα Μιχαλακοπούλου

Υπεύθυνη Επιστήμονας Εφαρμογών (Τ. Γεωπόνος)

Γεώργιος Οσεπασβίλη

Τεχνικός Διευθυντής

Σουλεϊμάν Τσαούς Μουράτ

Ειδικός Εφαρμογών

Παντελής Μιχαλακόπουλος

Ιδρυτής της εταιρείας Biogeneralco, ο κύριος Μιχαλακόπουλος Παντελής με πολυετή εμπειρία στον τομέα των υδραυλικών εγκαταστάσεων δημιούργησε την εταιρεία BioGeneralco το 1998 παρέχοντας υπηρεσίες συντήρησης αποχετεύσεων οικοδομών, αποφράξεων και υδραυλικών εγκαταστάσεων. Το 2006 επεκτάθηκε επενδύοντας πάνω στην παροχή υπηρεσιών Απεντόμωσης-Μυοκτονίας-Απολύμανσης. Το 2008 πρόσθεσε την υπηρεσία Βιοκαθαρισμού και επί τόπου πλύσιμο Σαλονιών, Στρωμάτων και Χαλιών. Από το 2011 και έπειτα και σε συνεργασία με το εργοστάσιο ταπητοκαθαριστηρίου ART CLEAN AEBEE περιέλαβε στην εταιρία και την υπηρεσία καθαρισμού και φύλαξης χαλιών.

Χριστίνα Μιχαλακοπούλου

Τεχνολόγος Γεωπόνος, απόφοιτη του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού ιδρύματος στην Θεσσαλονίκη. Υπεύθυνη υγειονομικών εφαρμογών της εταιρίας BioGeneralco.

Γεώργιος Οσεπασβίλη

Τεχνικός Διευθυντής. Έχει εμπειρία σε υπηρεσίες βιοκαθαρισμών στρωμάτων και σαλονιών από το 2008, στις υδραυλικές εφαρμογές& στην διαχείριση λυμάτων και στην αντλήση υδάτων από το 2003.

Σουλεϊμάν Τσαούς Μουράτ

Ειδικός Εφαρμογών

Ευχαριστημένοι Πελάτες

Κάποιοι από τους πελάτες μας ενδεικτικά

zakonis
winbank

Επικοινωνία

  Στοιχεία επικοινωνίας

  Τεχνικός Υπευθυνος: Μιχαλακόπουλος Παντελής

  Διεύθυνση

  Δ. Μπλέτσα 8 (δίπλα από τη Δημαρχεία), 69100 Κομοτηνή

  Τηλέφωνα

  25310 36663 & 6977 916823

  Email

  info@biogeneralco.gr