Οι άνθρωποι μας

Γενικός Διευθυντής
Διαχειριστής Επιχείρησης

Ο κ Μιχαλακόπουλος Παντελής είναι ο ιδρυτής της εταιρίας BioGeneralco. Από το 1998, αυτοδημιούργητος κατάφερε να εξελίξει ταχέως μια επιχείρηση με καινοτόμα τμήματα εξειδικευμένων Βίο-καθαρισμών στους εσωτερικούς χώρους. Η εταιρία δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στην επαγγελματική διαχείριση του Green and Clean Services, αλλά και στα εναλλακτικά προγράμματα απορρύπανσης του Home & Factory Solutions. Επίσης η εταιρία παρέχει επαγγελματικές Υπηρεσίες Καθαρισμού & Φύλαξης ταπήτων σε υπερσύχρονη μονάδα, Υπηρεσίες Μυοκτονίας – Απεντόμωσης & Απολύμανσης με άρτια καταρτισμένο προσωπικό, υπηρεσίες Αποφράξεων & Συντήρησης Βιολογικών Συστημάτων Αποχέτευσης καθώς και Υπηρεσίες Υδραυλικών Εφαρμογών. Στόχος και όραμα του, η βελτίωση συνεχώς της εταιρίας σε όλους τους τομείς λειτουργίας της προς όφελος των πελατών της , καθώς και η Παροχή Υπηρεσιών Υψηλού Επιπέδου. Είναι παντρεμένος με την κα Γκούμα Αγγελική και έχουν τέσσερα αξιόλογα παιδιά. Τον Θανάση, την Γεωργία, την Χριστίνα και τον Μάριο.
Κύριο χαρακτηριστικό του: Ειλικρίνεια στον πελάτη
Υπεύθυνη Ποιοτικού Ελέγχου
Εκπρόσωπος της Εταιρίας

Η κα Εμβολιάδου Ευδοξία είναι Π.Ε Γεωπόνος.Η εμπειρία της ξεκινάει το 2001 ως Υπεύθυνη Ποιότητας Παραγωγής και Εργοστασίου στον τομέα των Τροφίμων. Από το 2003 έως το 2005 αποχτά εμπειρία σε Πανελλήνιους Οργανισμούς στον τομέα των Πληρωμών, Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων καθώς και στον τομέα των Γεωργικών Ασφαλίσεων. Το 2006 έως το 2010 εργάστηκε ως Ελεγκτής Φυτικής Παραγωγής και Μεταποίησης Τροφίμων σε Οργανισμό Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων. Από διάστημα αυτό έως σήμερα πραγματοποιεί διαλέξεις,σεμινάρια, εκπαιδεύσεις πάνω σε θέματα Βιολογικής Γεωργίας, παράλληλα αρθρογραφεί σε περιοδικά και εφημερίδες. Συγχρόνως από το 2006 έως σήμερα είναι εγγεγραμμένη στον PrCert ως επιθεωρήτρια και πραγματοποιεί κύριες επιθεωρήσεις σε Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας. Είναι εισηγήτρια του Εθνικού Κέντρου Πιστοποίησης Δομών Δια Βίου Μάθησης (Ε.ΚΕ.ΠΙΣ) για εκπαιδευτικά προγράμματα πάνω στην Βιολογική Γεωργία ( Φυτικής Παραγωγής και Μεταποίησης Τροφίμων ) καθώς και σε θέματα Σχεδιασμού & Επιθεωρήσεων Ασφαλείας, Υγείας και Ποιοτικού Ελέγχου. Από τις 12/2011 ανήκει στο Μητρώο Εκπαιδευτών Προσωπικού Επιχειρήσεων Τροφίμων  & στο Μητρώο Εκπαιδευτών Προσωπικού Συναρμόδιων Φορέων και Εκπαιδευτών του ΕΦΕΤ με αριθμό μητρώου 18650905767 . Μέλος του Γεωτεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδας.
Κύριο χαρακτηριστικό της: Επαγγελματισμός
Βοηθός Εφαρμογών
Ο κ Οσεπασβίλη Γεώργιος έχει εμπειρία στις Υδραυλικές Εφαρμογές και Συντήρηση Βιολογικών Συστημάτων Αποχετευτικών χώρων. Παράλληλα δραστηριοποιείται και σε Επιχείρηση Παραγωγής Ζαχαρωδών.
Κύριο χαρακτηριστικό του: Αισιοδοξία
Βοηθός Εφαρμογών
Ο κ Μπαρής Μεζίν έχει εμπειρία στις Υδραυλικές Εφαρμογές, στην Διαχείριση Λυμάτων και στην Αντλήσεις Υδάτων από το 2003.
Κύριο χαρακτηριστικό του: Σεμνότητα