Βιοκαθαρισμοί σε σαλόνια, κλίνες, στρώματα

Η BioGeneralco αναλαμβάνει τον καθαρισμό σε στρώματα, υποστρώματα, μαξιλάρια, κεφαλάρια σαλόνια και κάθε λογής υφάσματα.

Ο καθαρισμός αυτός περιλαμβάνει την καταπολέμηση των μικροβίων, της γύρης και των ακάρεων και αφορά μια σειρά διεργασιών.

Με τη χρήση λαμπτήρα ακτινοβολίας UV-C, μειώνουμε & απορρυπαίνουμε το μικροβιακό φορτίο (ακάρεα και μικρόβια), πριν τον βιοκαθαρισμό.

Με τη χρήση ειδικού συστήματος καθαρισμού, το οποίο παράγει παλμικές δονήσεις και απορροφά με εξαιρετική ισχύ, συλλέγονται πάνω από το 90% των ακάρεων, των περιττωμάτων τους, σκόνη και γύρη.

Το σύστημα φέρει φίλτρο HEPA (High Efficiency Particulate Arrestor), το οποίο είναι σχεδιασμένο ώστε να συγκρατεί σωματίδια μεγαλύτερα των 0,3μm. Με τον τρόπο αυτό τα σωματίδια που απορροφώνται και δεν επιστρέφουν στην ατμόσφαιρα.

Είναι σημαντικό να έχουμε ξεκούραστο ύπνο σε καθαρά στρώματα και γενικότερα να διατηρούμε καλές συνθήκες υγιεινής στο σπίτι, ώστε να ελαχιστοποιούμε προβλήματα αλλεργιών και πιθανών ασθενειών.

Ειδικά για τα παιδιά, που το ανοσοποιητικό τους είναι περισσότερο ευάλωτο. Το ίδιο ισχύει και στους υπόλοιπους χώρους, όπου υπάρχει έντονη δραστηριότητα, όπως επαγγελματικοί χώροι, ξενοδοχεία αλλά και περιβάλλον με ειδικά χαρακτηριστικά και απαιτήσεις, όπως παιδικοί σταθμοί και χώροι φροντίδας ηλικιωμένων.