Καθαρισμός, πλύσιμο και φύλαξη χαλιών

Εμπιστευτείτε μας την ασφαλή φροντίδα & υγιεινή των χαλιών σας.

Η BioGeneralco μπορεί να σας προσφέρει άψογη εξυπηρέτηση σε κάθε τύπου χαλιών σας. Σεβόμαστε την περιουσία του πελάτη μας, γι’αυτό χρησιμοποιούμε ασφαλή υλικά με εξειδικευμένη τεχνολογία και τεχνογνωσία για τον καθαρισμό και την φύλαξη των χαλιών σας.

Παραλαβή-Παράδοση σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Τηλεφωνείτε και χωρίς καμία χρέωση παραλαμβάνουμε τα χαλιά-μοκέτες από τον χώρο σας, τοποθετώντας ετικέτα με ένα μοναδικό αριθμό (barcode) ώστε η αυτόματη σύνδεση και ενημέρωση του συστήματος, παρέχει το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα στην ασφάλεια των χαλιών.

Ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα τινάγματος, με το ειδικά μελετημένο σύστημα δονήσεων που διαθέτει, ώστε να παρέχει ασφάλεια, ακόμα και στα πιο «δύσκολα» και ευαίσθητα χαλιά, θα απομακρύνει όλη την άμμο μαζί με την σκόνη και τα «ρυπογόνα μικροβιακά φορτία» που έχουν διεισδύσει βαθιά στο πέλος τους.

Πλένονται σε ένα υπερσύγχρονο σύστημα πλυσίματος – ξεβγάλματος- χτενίσματος χαλιών και μοκετών (wash & dry), με καινοτόμες μεθόδους ενός ασφαλή υγρού Bio-καθαρισμού υψηλή ποιότητα, που σέβεται και τα πιο ευαίσθητα χαλιά, υλικά φιλικά προς το περιβάλλον για την εξουδετέρωση καταλοίπων και μικροοργανισμών.

Η αφαίρεση της υγρασίας γίνεται από ειδικά μελετημένο φυγοκεντρικό σύστημα με αυτόματες επιλογές ρύθμισης για αφαίρεση του 90% του νερού με ασφάλεια, ακόμα και στα πιο ευαίσθητα χαλιά, ώστε να μην δημιουργείται πρόβλημα στο στημόνι, ακόμα και για χαλιά μέχρι και 4,5 μέτρα πλάτος.

Διαδικασία του στεγνώματος σε μεταλλικές ράβδους, καθαρά και χωρίς σημάδια, κάτω από ειδικά διαμορφωμένους στεγασμένους χώρους προστατευμένα από τον ήλιο, αλλά με τον αέρα και το φως που χρειάζονται.

Συσκευασία με περιποίηση σε ένα υπερσύγχρονο σύστημα (Multi System Machine)με Αυτόματο ηλεκτρονικό μέτρημα διαστάσεων. Σκουπίζει και χτενίζει, φινίροντας το και προστατεύοντας το από χνούδια , τσαλακώματα – τσακίσματα, για μια εύκολη και ασφαλή αποθήκευση

Η Αποθήκευση γίνεται σε επαγγελματικά διαμορφωμένους αποθηκευτικούς χώρους για την ασφάλεια και υγιεινή των χαλιών σας μακριά από κινδύνους και υγρασία

Η BioGeneralco έχει εξασφαλίσει συνεργασία για τον Καθαρισμό & Φύλαξη των Χαλιών –Μοκετών με υπερσύχρονη μονάδα, Πιστοποιημένη με ISO 9001:2008