Βιοκαθαρισμός χαλιών

Bio-Carpet Cleaning – Eπιτόπιο πλύσιμο στον χώρο του πελάτη.

Ο εξειδικευμένος βιοκαθαρισμός χαλιών & μοκετών από τοίχο σε τοίχο με απορρύπανση και αναζωογόνηση επιτυγχάνεται με την ασφαλή μέθοδο πλυσίματος Utensil Care, απαλλάσσοντας σας από αλλεργιογόνα περιττώματα ακάρεων σκόνης, τρίχες, περιττό χνούδι, άμμο, καθαριστικά υπολείμματα, υγρασία, βακτηρίδια και μύκητες, μειώνοντας τα μικροβιακά φορτία, για μια φυσική λύση στην εσωτερική ρύπανση.

Bio-Carpet Care – Επιτόπιος καθαρισμός στον χωρο του πελάτη.

Πρόγραμμα εξειδικευμένης φροντίδας και συντήρησης σε χαλιά & μοκέτες, με βιοκαθαρισμό, αναζωογόνηση και απορρύπανση για να αφαιρεθούν τρίχες, περιττό χνούδι, άμμος, αλλεργιογόνα περιττώματα ακάρεων αλλά και να μειωθούν τα «μικροβιακά φορτία», βακτηρίδια και μύκητες με την μέθοδο KlinActive, χωρίς την χρήση χημικών (Green Decontamination). Μια υψηλής ποιότητας υπηρεσία για ένα αρμονικά υγιεινό περιβάλλον.

Βιοκαθαρισμός στην μονάδα μας – Green Services Factory Solutions

Το Πρόγραμμα Green Services Factory Solutions παρέχει εξειδικευμένους και ασφαλείς Bioκαθαρισμούς με μεθόδους διαχείρισης για βελτιωμένη προστασία του περιβάλλοντος. Ο Ασφαλής υγρός Bioκαθαρισμός πλυσίματος και ξεβγάλματος για εξουδετέρωση μικροοργανισμών αλλά και καταλοίπων, γίνεται με την ειδική μέθοδο Clean Energy και υλικά φιλικά προς το περιβάλλον

Στεγνώνουν, κάτω από ειδικά διαμορφωμένους στεγασμένους χώρους, με τον αέρα και το φως που χρειάζονται.